Σχετικά με εμάς

Δικηγορικό Γραφείο Αλεξάνδρας Ι. Τσολάκου
Αχιλλέως Παράσχου 98-100 Αθήνα 11475
Τηλέφωνο: 210 8255003
Κινητό: 6976995152
Email: alexandra@tsolakou-law.gr

Το δικηγορικό μας γραφείο εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Αχιλλέως Παράσχου 98-100. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα και τις μορφές του δικαίου.

Συνεργάζεται με άλλα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα προσφέροντας πλήρη κάλυψη σε εξειδικευμένα θέματα. Παρέχει νομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες και αξιόπιστες λύσεις σε πάσης φύσεως νομικά ζητήματα σε ιδιώτες, εταιρείες και επαγγελματίες, κατόπιν ραντεβού, αμειβόμενες με χρονοχρέωση.

Στόχος του γραφείου είναι η αποτελεσματική υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων των εντολέων του, με την εξώδικη ή δικαστική επίλυση των διαφορών τους. Εκπροσωπεί και υποστηρίζει τους πελάτες του, διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση στις υποθέσεις τους.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των υψηλών απαιτήσεων της εποχής που διανύουμε, το γραφείο μας στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου νομικών υπηρεσιών.
Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας μπορείτε να πληροφορηθείτε περισσότερα για το γραφείο μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω ενημέρωση σε νομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Είμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ώστε να σας παρέχουμε πλήρη εξατομικευμένη νομική υποστήριξη.